Feestje

Op onze klimparcoursen overwin je uitdagende overgangen, snelle tokkelbanen en wiebelige obstakels tot 15m hoogte! 

Ben jij een adrenaline junkie en op zoek naar avontuur? Dan zijn de hoge klimparcoursen een leuke uitdaging voor jou! Beleef het ultieme overwinningsgevoel als je deze parcoursen hebt geklommen. De hoogtes variĆ«ren tussen de 6 en 15m hoogte. Deze activiteit duurt twee uur en je kunt drie verschillende parcoursen klimmen. Bij aankomst krijg je eerst een uitgebreide veiligheidsinstructie. Deze activiteit is voor iedereen vanaf 1,50m. Tot 12 jaar klim je samen met een ouder/verzorger. 

kinderen

Voel je zo vrij als een vogel op de zipline baan en klim over wiebelige bruggetjes en obstakels. 

Je klimt naar het eerste plateau op 5m hoogte en vanaf daar maak je de sprong en tokkel je door het prachtige klimbos. In 2 uur tijd maak je zoveel rondjes als je wilt! Je zit van het begin tot het einde vast door het veilige Saferoller systeem. Combineer het ziplinen met onze klimroutes op 2m hoogte en/of op 6m hoogte. Deze klimroutes zijn voor de echte klimgeiten! Zoek jij plezier voor de hele familie? Dan is dit echt iets voor jou! Voor iedereen vanaf 1,20m. 

Kinderfeestje

Kom samenwerken, leer van elkaar en meet je krachten op de survival hindernisbaan.

Ben jij met een grote groep en zoek jij een leuke teambuilding activiteit voor ieder niveau? Dan is deze toffe activiteit iets voor jou! Samen met jouw team klim je over 10-15 obstakels. Je werkt samen en bedenkt voor elke obstakel tactieken zodat jij in de finaleronde kan laten zien wie het beste en snelste de survival hindernisbaan kan afleggen. Plezier staat voorop! De hindernissen zijn maximaal 3m hoog en je klimt zonder klimgordel. De minimale leeftijd is 7 jaar. Deze activiteit is vanaf 8 personen. 

Bekijk tickets en beschikbaarheid!