Het leukste schoolreisje voor leerlingen van het voortgezet onderwijs en mbo!

Ziplinen en 2 routes klimmen

Een schoolreisje op de zipline baan en klimroutes is leuk voor iedereen met een minimale lengte van 1,20m. Iedereen mag deze routes zelfstandig klimmen. De leerlingen klimmen en ziplinen met een klimgordel en zitten vanaf het begin tot het einde vast door het veilige saferoller systeem. Naast de zipline route kunnen de leerlingen kiezen voor een klimroute lager bij de grond en een klimroute op 5-6m hoogte. Zo is er voor iedereen wat leuks te doen! De activiteit duurt 2 uur.

Activiteit

Survival hindernisbaan

Een schoolreisje op de survival hindernisbaan wordt het meest gekozen voor grote groepen van ieder niveau en alle lengtes. De survival hindernisbaan is een teambuilding activiteit waar de leerlingen leren samenwerken en lekker actief bezig zijn op hindernissen tot maximaal 2m hoog. De leerlingen klimmen zonder klimgordel. De activiteit duurt 1,5 uur.

Kinderen

Hoge klimparcoursen

Een schoolreisje op de hoge klimparcoursen is leuk voor iedereen met een minimale lengte van 1,50m. Deze routes mogen vanaf 12 jaar zelfstandig worden geklommen. De leerlingen klimmen met een klimgordel en krijgen een uitgebreide veiligheidsinstructie. Je klimt met twee karabijnhaken en een tokkel waardoor je veilig kan klimmen op hoogte. De leerlingen hebben keuze uit het Adventure parcours, het Balance parcours en het zwarte klimparcours. Deze routes gaan wel tot 15m hoog! De activiteit duurt 2 uur.

Parcours

Het is mogelijk om een combinatie van de activiteiten te doen. We denken graag met je mee!